Voedingsadvies

Deskundig voedingsadvies in Leeuwarden voor een goede gezondheid

Voel je je futloos, moe en te zwaar?

Je kleding gaat steeds strakker zitten. Je hebt geen zin meer om actief te zijn. Je hebt vaak hoofdpijn, allergieën of darmproblemen.
Stiekem weet je wel dat het beter is als je gezonder gaat eten. En dat meer bewegen of sporten nodig is om je beter te voelen.
Verantwoord eten en drinken is de basis voor een gezond lichaam. Door gezond te eten en te drinken kun jij je lichaam ondersteunen. Als beloning krijg je dan een gezond gewicht, je klachten verminderen of verdwijnen en je voelt je energiek.

Omdat ieder mens uniek is, heeft iedereen een ander voedingsadvies nodig. Samen met jou maak ik een plan om gezonder te gaan eten, en op basis daarvan stel ik jouw persoonlijke voedingsadvies samen.

Er is op het gebied van voeding geen vast concept wat voor iedereen werkt. Er zijn omstandigheden, waardoor een voedingspatroon wat eerder goed voor je werkte, nu ineens niet meer helpt. Daarom help ik jou met het maken van een individueel voedingsplan. Op die manier ontdek jij wat jouw handleiding is voor een gezond lichaam. Ik hou rekening met het soort eten dat jij wilt, ‘ gewoon’ eten, vegetarisch, veganistisch, Paleo of orthomoleculair. Alles is mogelijk. Als ik jou je persoonlijke weekmenu stuur, krijg je ook een boodschappenlijst, zodat je precies weet wat je in huis moet halen.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. 

Pakket A: 12 weken (3 maanden) een weekmenu en 4 x coaching. Kosten hiervoor zijn € 70 per maand. 
Pakket B: 12 weken (3 maanden) een persoonlijk weekmenu en 6 x coaching. Kosten hiervoor zijn € 97 per maand. 
Pakket C: 24 weken (6 maanden) een persoonlijk weekmenu, 11 x coaching.  Kosten hiervoor zijn € 97 per maand. 

(bij betaling in 1 x krijg je 10% korting) 

 

Ook als je nu nog geen klachten hebt, is het goed om eens kritisch naar je eetpatroon te kijken, om te voorkomen dat je later wel gezondheidsklachten ontwikkelt.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en een persoonlijk advies.