Over EvaVitaal

Hulp en advies op weg naar een gezond en bewust leven

Wie is EvaVitaal?

Bewust met energie voor een gezond leven

Ik ben Evelien, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen.
Jarenlang heb ik gewerkt als managementassistent bij verschillende bedrijven. De laatste jaren merkte ik dat mijn passie ligt bij voeding en gezondheid in brede zin. In het overbrengen van het bewustzijn dat je zelf veel kunt ondernemen om je gezondheid optimaal te krijgen. Zowel je lichamelijke gezondheid alsook je mentale gezondheid.

Dit bewustzijn wil ik graag overbrengen. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals NLP practitioner, voetreflextherapie en de opleiding orthomoleculair gewichtsconsulent.

Vanuit mijn jeugd heb ik meegekregen dat er meer is dan alleen de reguliere zorg. Mijn vader is iriscopist en homeopaat. Een holistische visie op gezondheid is me dus met de paplepel ingegoten. Die basis heeft mij getriggerd om ook breder te kijken naar mogelijkheden om mensen te begeleiden.

Werken met energie is op mijn pad gekomen door het volgen van een cursus Reiki. Een mooie manier om te werken met energie, maar voor mij nog niet voldoende om mensen optimaal te kunnen begeleiden. In 2015 ben ik gestart met de opleiding Holistisch energetisch therapeut aan het CVIO in Dokkum. Wat ik hier leer over het menselijk lichaam en de psyche combineer ik met mijn kennis over voeding. Daardoor bied ik optimale begeleiding voor mijn klanten.

Met deze kennis en ervaring in mijn rugzak ben ik in staat jou te begeleiden in jouw reis naar het bewust leven van jouw gezonde leven in al zijn facetten. Ik reis graag een stukje met je mee zodat je daarna zelf verder kunt! Op weg naar jouw gezonde leven!

Evelien Adema-Vis

Klaar voor een gezonde levensstijl?