Nu de ochtenden al weer donkerder zijn als je opstaat en wat frisser, dan is het heerlijk om een warm ontbijtje te nemen. Deze omelet is een heerlijke variant op een omelet uit de pan Je bakt deze nl. in de oven. Samen met de appel en kaneel die erdoor zit, ruikt je keuken ’s morgens al heerlijk.

wat heb je nodig:
Voor de omelet:
2 eieren
1 (kleine) appel
2 theelepels kaneel

Voor de topping:
2 eetlepels ricotta
fruit naar keus (smaakt ook heerlijk met diepvries-blauwe bessen die je even opwarmt in een klein pannetje)

Verwarm de oven voor op 160 graden.
Kluts de eieren los in een kom. Schil en rasp de appel en roer deze samen met het kaneel door het ei mengsel. Schep het ei-mengsel op bakpapier op je bakplaat. Smeer het uit tot een gelijkmatige dunne laag. Bak het gedurende 15 minuten in de oven.

Laat de omelet iets afkoelen en beleg met ricotta en fruit.

 

Wat een heerlijk begin van je dag