Krachtig door de overgang

Wil jij alleen of in een groep van jouw overgang je kracht maken? Om sterk en krachtig deze transformatie door te gaan en vol levenslust te leven?

Beperk ongemakken

De overgang, een fase waar wij als vrouw allemaal mee te maken krijgen. De een met vele klachten en problemen, een ander gaat er fluitend doorheen.
De ongemakken die gepaard gaan met de overgang zijn divers, van opvliegers en heftige menstruatie, aankomen in gewicht, tot stemmingswisselingen en depressieve gevoelens.
De periode van overgang is ook de transformatie naar een nieuw deel van je leven. Een levensdeel waarin je sterk en krachtig in de wereld staat en doet wat je echt wil. Bent wie je echt wil zijn. Je kunt tijdens de overgang ook de regie pakken en de ongemakken zoveel als mogelijk beperken. Er zijn drie onderdelen die hierin van belang zijn:
  • Voeding: Dat voeding een belangrijke invloed heeft op hoe je je voelt is wel bekend. Dat sommige voedingsmiddelen ook overgangsklachten, zoals bijvoorbeeld de opvlieger, kunnen beperken is niet bij iedereen bekend. Ik kan voor jou een persoonlijk voedingsadvies opstellen. Geen dieet, maar een gezonde leefstijl waarbij je gewoon lekker en verantwoord kunt eten en waar ruimte is voor genieten.
  • Begeleiding bij de mentale problematiek van de overgang: Tijdens de overgang kun je last hebben van stemmingswisselingen en depressieve gevoelens. Het ene moment voel je je echt super goed en kun je de wereld aan. Een uur later ben je boos op de hele wereld. Of moet je huilen en je weet niet eens precies waarom. Je kunt je daardoor best somber of zelfs depressief door voelen. Ik ga je helpen om deze gevoelens de baas te zijn. Om ze te accepteren en deze niet meer je leven te laten beheersen.
  • Beweging: In samenwerking met AdemaVitaal kun je kiezen voor een persoonlijk beweegprogramma. Dit kan in verschillende vormen, zowel individueel, met z’n tweeën, maar ook in kleine groepjes. Samen kunnen we kijken wat bij jou past.

Workshop ‘ Je hormonen de baas tijdens de overgang’

Donderdag 20 september om 19.30 uur

aanmelden kan via deze knop

Ook krachtig door de overgang?